Het Tuincafé gevestigd in Tuincentrum Global Garden te Zwaanshoek is sinds 1-7-2017 in handen van Nick Vermeiden. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en passie voor lekker eten en drinken kwam de overname van het lunchrestaurant dan ook als geroepen.

 

Koffie en gebak
U kunt bij ons terecht voor o.a. een heerlijke kop koffie, cappuccino, verse muntthee en diversen frisdranken. Bij een heerlijke kop koffie kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment gebak.
Van petit-four en schuimgebak tot slagroom, chocolade en appeltaarten.

 

Verse huisgemaakte producten
Daarnaast hebben we een keuken waar dagelijks heerlijke verse broodjes en huisgemaakte soepen worden bereid. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden, wij helpen u graag.

 

High-Tea
Heeft u zin om even heerlijk te ontspannen en bij te kletsen met vrienden en/of vriendinnen? En houdt u van een hoop lekkernij? Maak dan gebruik van ons heerlijke High-tea arrangement en laat u verrassen! Het arrangement bestaat uit zoete, hartige warm en koude lekkernij. En wij serveren gedurende twee uur onbeperkt thee naar keuze. Dat is genieten voor 15 euro per persoon!

Reserveren? Klik hier.

 

Eigen terras
Vanaf het voorjaar kunt u ook van de rust en omgeving genieten op het terras. Deze is te bereiken via de grote rode schuifdeur net voorbij het Tuincafé. Terwijl u van het mooie weer geniet serveren wij de drankjes en gerechten aan tafel.

Graag tot ziens bij het Tuincafé.